Recept

Frukost/brunch

Fullkornsscones med torkade aprikoser

Gröna matmuffins

Hallonsylt med mynta

Morotsmarmelad

Förrätter, sidorätter och snacks

Hommus

Lättare rätter

Rå rödbetstabouleh

Potatiskakor med svamp, spenat och limesås

Middagar

Kanarisk pyttipanna

Het tofu och stekt polenta med soltorkade tomater och persilja

Wraps med rödbetsbiffar

Kakor

Empenadas med jordnötssmör och jordgubbssylt

Wienerselmor på tre sätt

Mandelmarängtårta med lemon curd och hallongrädde

Upp- och neräppelkaka

Brownies med jordnötssmör och kolasås

Saffransbakelse med apelsinsallad

Nyttiga bakverk

Citron- och kokosbars

Mjuk nyponkaka

Bananbröd med rött te

Drycker

Nyponsoppa

Smootie med vetegräs

Efterrätter

Apelsin, röd grapefrukt och morotssorbet

Bröd och kex

Fullkornsscones med torkade aprikoser

Gröna matmuffins

Tillbehör

Hommus

Hallonsylt med mynta

Morotsmarmelad

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s